SENASTE BÖCKERNA

HÄMTA TILLBAKA

Alla människor behöver då och då stanna upp och reflektera, pausa och vila. Här visar den välkända yogaläraren Ulrica Norberg hur du enkelt och effektivt gör det med hjälp av restorative yoga och andra återhämtande tekniker.

Att hitta vägar till återhämtning är idag viktigare än någonsin. Inom yogafilosofin finns både förhållningssätt och redskap för den som söker avkoppling, och de senaste åren har den lugnare yogaformen restorative yoga vuxit sig allt starkare världen över. ÅTERHÄMTNING är skriven av den svenska, internationellt välkända yogainstruktören och författaren Ulrica Norberg. Med sin akademiska bakgrund har hon en unik blick för både den vetenskapliga och den andliga aspekten bakom yoga. Övningarna placeras i ett större perspektiv för att bättre visa deras betydelse för vår hälsa.
KÖP BOKEN

 

VÄCK DITT INRE GENI
En icke tränad nyfikenhet är som en Ferrari utan kompetent förare. Den bara kör tills den kraschar. Om man tränar sin nyfikenhet rätt ger det starkare mentala muskler samt ökad glädje, fokus och koncentration. Nyfikenhet har aldrig varit viktigare då vi befinner oss i en tid med stora utmaningar. Vi behöver nya grepp och lösningar och med hjälp av vår utforskande ådra kan vi knäcka många nötter och öka folkhälsan. Med inspiration från forskning, filosofi, kultur och socialpsykologi tar författaren Ulrica Norberg i sin bok NYFIKEN– ett nytt grepp på mänsklighetens viktiga egenskap – nyfikenhet. Nyfikenhet är en förmåga som kan odlas, kultiveras, stärkas och tränas för att öka kreativitet och innovation.

KÖP BOKEN

 

NATUREN KALLAR

Att vandra har blivit en livsstil och genom att hitta tillbaka till naturen utforskar vi oss själva och finner balans i tillvaron. Människan har alltid gått till fots. Har det inte handlat om jakt så har det varit för att utforska livets mysterier. Vi utvecklas när vi är i rörelse, oavsett om det är fysiskt eller själsligt. I boken NOMAD utforskar hälsoförfattaren Ulrica Norberg den nya trenden nomadism som spås bli vår tids nya väg mot att hitta balans, oavsett var i livet vi befinner oss. Boken innehåller både en fördjupande och en praktisk del, med tips om allt från packning till världens bästa vandringsleder. Varje kapitel inleds med dagboksanteckningar från Ulricas egna resor och upplevelser.

KÖP BOKEN

 

LIVET HÄNDER MELLAN TVÅ ANDETAG

ANDAS är en praktisk handbok som visar hur man tar kontroll över den egna hälsan och välmåendet. Ulrica Norberg är välkänd profil inom yoga och meditation där andningen är grundläggande. Hon har skrivit en lång rad framgångsrika böcker i ämnet. Boken Andas förenar yogafilosofi och den senaste forskningen om hjärnan och nervsystemet.

KÖP BOKEN