YOGA

YOGA

Det sägs att kroppen är själens tempel. Det vilar mycket sanning i det tycker jag. För när vår kropp är full av stress, svaghet och spänningar skapar det ringar på vattnet och för in det i sinne och alla andra depåer av vår gestalt. Vilket sedan blir tongivande i hur vi tar oss an livet, oss själva och möten med andra människor.

Yoga är ett sätt att upptäcka, uppleva och träna upp frihet som en kraft där utmaning kan transformeras till fascination, potential och ny energi.

Yoga och alla dess tekniker har fascinerat mig i snart 30 år och jag är en evig student i detta stora och omfångsrika område och studie av mänsklig potential. Jag har haft ynnesten att få dela med mig av mina fynd och insikter sedan 1999 då jag började undervisa andra. I olika lektionsformat. I grupp, en och en, för företag, olika organisationer, som öppna träningsklasser, kurser, online, eventklasser, utbildningar, workshops och retreats. I Skandinavien och över världen.
Yoga innefattar allt och är för mig ett sätt att ta mig an det mesta. Se vad jag kan lära mig av varje situation, vad jag kan bidra med samt utforska motsatser och om de kan integreras och mötas samt hur det kan ske. Vilken ansats som behövs. Det gör min dag och varje projekt jag tar mig an oerhört intressant och spännande.

KOMMANDE EVENT

ANDAS MED MIG – ONLINE KURS på YOGOBE

MINA KLASSER Hösten 2020:
Tisdag kl 15-16 RESTORATIVE  på Altromondoyoga
Tisdag kl 17.30-18.45 HATHA FLOW & MEDITATION på Yoga Shakti (+ZOOM)
Onsdag 07.30-08.15 MEDITATION på Mindstory
Onsdag 12-13 VINYASA på Altromondoyoga

 

 

 


Yoga For Life

2012 kände Ulrica att det var dags för en ny form av utbildning. Där insikt, kunskap och utforskande fick stå i centrum, inte stilen. Metoderna är till för att komma framåt i utvecklingen, inte målet i sig. Med ens var utbildningarna som vi kallar YOGA FOR LIFE födda.

YOGA FOR LIFE är en möjlighet att fördjupa dig i yoga, meditation och personlig utveckling och ta din förkovring i yoga där tempot anpassas mer efter gruppen än i normala fall på lärarutbildningar. Vi flätar samman filosofi, psykologi, praktik, teori, olika sätt att ta sig an yogapraktik och meditation på samt vi tror att upplevelsen och träningen är starkt påverkad av en god pedagog, vilket vi understryker i vår undervisning och lär ut en mängd knep för att utvecklas i sitt ledarskap och kommunikation med andra.