HIKE PALMA

HIKE PALMA
– 15 utvalda vandringar nära Palma
(Gawell Förlag)

av Ulrica Norberg

KÖP BOK

Följ din vandringslust!

Att vandra är ett av de bästa sätten att utforska sin omgivning på. Oavsett om du är nyfiken på att vandra eller redan är en van vandrare så är en hike ett skönt avbrott att röra kroppen, rensa huvudet och ladda batterierna. Det finns en mängd vandringar att göra med utgångspunkt i Palma och dess närmaste omgivningar. Och inte minst, här kan du vandra året om.

Ulrica Norberg, författare, yogi och vandringsguide har valt ut sina 15 favoriter, lättillgängliga och garanterat spektakulära. Du kan välja på att gå stadsnära vandringar, vandringar längs med havet, i de mäktiga Tramuntanabergen och på den idylliska landsbygden runt Palma. Samtliga vandringar i den här boken når du inom en timme med bil från Palma, de flesta kan du även nå lätt med buss eller en enkel taxiresa. Du får också tips på var du tar din välförtjänta after-walk, och under delen ¨när du ändå är här¨finns förslag på vad du kan göra i närheten.

Som extra back-up finns dessutom en QR kod på rutten. Scanna in den i din telefon så kan du hålla koll på att du inte går fel.

 

Fler böcker