ANDAS

NY UTGÅVA 2022!

ANDAS- Livet händer mellan två andetag
(Bazar Förlag 2022)

P BOKEN / Som LJUDBOK

Ny utgåva med tre nya kapitel.
Första utgåvan kom 2018 på Forum Förlag. Nu har Ulrica skrivit till tre kapitel men en massa nytt om andning, forskning och andningsträning.

ANDNINGEN ÄR EN SUPERKRAFT och du kan träna upp din andningsförmåga till att bli din främsta tillgång. Stärkt immunförsvar, ökad mental balans, bättre sömn, ökad lyckokänsla och
förbättrad cirkulation är positiva effekter som kan komma ur en regelbunden andningsträning.

Ulrica Norberg beskriver andningens enorma potential, varför andningsträning är mer populärt än någonsin och vad vi har lärt oss om andningen de senaste åren. Ulrica berättar också om sin egen andningsresa och om en svår period i livet när hennes svårt sjuka man väntade på att få en ny lever. Boken innehåller övningar för att nå ökat lugn, kraft och balans och i denna nyutgåva tillkommer tre kapitel med ny forskning och ännu fler övningar.

Recension BTJ April 2022: 

Ulrica Norberg är journalist, författare, andningscoach och yogalärare. Det här är den andra, omarbetade upplagan av Andas. Livet händer mellan två andetag. I den har tillkommit tre nya kapitel med både fler övningar och färsk forskning om bland annat hur covid-19 påverkar andningen. Precis som tidigare genomsyras boken av Ulrica Norbergs personliga resa när det gäller andningsträning och hur den kan användas genom livets utmaningar. Denna resa vävs samman med massor av spännande information om andning, från såväl gammal österländsk livsfilosofi som vetenskapliga rön. Fokus ligger på hur vi kan träna upp vår andning för att ta del av alla de positiva effekter som det kan ge för både kropp och sinne. Vi får ta del av gedigen kunskap om både hur och varför vi ska bli mer medvetna om vår andning. Boken har ett trevligt och pedagogiskt upplägg, där varje kapitel innehåller både brödtexter, faktarutor och förslag på passande övningar. Alla texter är välskrivna och underhållande. Längst bak finns en litteraturförteckning. Andas är en mycket inspirerande och läsvärd bok som nog är välbehövlig för många i dagens samhälle.

Betyg: 4/5

 

Fler böcker