TRÄNA NYFIKENHET

28 oktober, 2021

Nyhet!
NYFIKENHET för ökad mental hälsa

I somras spelade jag in en serie föreläsningar, coachingsessioner, klasser och praktiska övningar för dig som är intresserad av att öka skärpa och mental kraft samt för att öka din kreativa förmåga att använda tänkandet mer kreativt.
Nu står resultatet klart och här har du den “Nyfikenhet – för din mentala hälsa” där du kan öva upp din nyfikenhet. Varför då? Jo, för när man tränar upp nyfikenheten gör det dig starkare mentalt samt ökar din glädje, fokus och koncentration. Plus att du odlar, kultiverar och träna din kreativitet och innovation.

Med inspiration från forskning, filosofi, kultur och socialpsykologi tar jag mig an nyfikenhet – och paketerar denna mänskliga egenskap i form av föreläsningar, övningar, yoga, andning och meditation. 

Känns inte detta som det mest tilltalande sättet för personlig utveckling, att få stimulera det som tar mänskligheten framåt? Jo, det gör det!

Om du inte ännu är medlem på YOGOBE:
Joina mig på Yogobe, använd min kampanjkod “ULRICA” när du registrerar dig så får du 30 dagars gratis tillgång till Yogobes hela videobibliotek med mer än 2000 yoga och träningsklasser, mängder av program och grymma utmaningar. Provtiden övergår INTE i en betalande prenumeration – utan du bestämmer själv om du aktivt vill bli betalande prenumerant efter testperioden.