Hitta Gnistan

23 juni, 2021

DAGEN TILL ÄRA.
Idag lanseras mitt alldeles egna kristallkit Find your Spark, i samarbete med Oh La Moon.
Denna fina lilla kristalloas här på Södermalm där jag bo, och vars team delar min nyfikenhet över sätt att väcka oupptäckt potential inuti oss själva.

Stenar, snäckor och kristaller har alltid fascinerat mig och över åren även kopplat upp mig mer och mer på det den kraft som jorden har över vår energi. Ju mer jag studerar och förstår, desto mer tongivande blir denna dimension i mitt liv. Många ställer sig frågande över vilken kraft mineraler och stenar verkligen har, om de verkligen har vibrationer och så vidare. Där har jag också varit.
Inom yogatraditionen menar man att stenar bidrar med vibrationer men även att placebo är en kraft vi kan arbeta med. Som ett sätt att omvandla tankar och fokus. Hitta ett skärpedjup i stunder där allt är grumligt.
Jag har landat i att jag behöver inte ha evidens för att tro. Det handlar inte om tro för mig. Det handlar om verktyg för manifestation och om att leva ett liv mer i kontakt med det subtila, det innerliga och om att låta det som gnistrar få ta mer plats in i vardagen.

I Find your Spark kitet valde jag de fyra stenarna Rökkvarts, Grön Kalcit, Citrin och Rosa kalcit för att de tillsammans kopplar upp till de fyra dimensionerna av inre potential; grundning, läkning, nyfikenhet och manifestation. Denna kvartett bildar en nyckel till att låsa upp uppdämd energi. Sakta men säkert.

Det här stenarna är speciella för mig för att deras individuella egenskaper bildar något unikt tillsammans, nämligen glöden att tända vårt inre geni; den som sitter på vår potential. Jag har dem bredvid sängen i en fin keramikskål i formen av en halvmåne och jag bär dem med mig när jag vandrar för att hålla sinnet klart, min nyfikenhet levande och min själ öppen och stark. De ligger även framför mig när jag utövar yoga och meditation samt när jag sitter och skriver artiklar och texter till böcker.

Dessa fyra stenar är toppen som medhjälpare för oss som önskar stå mer i center av oss själva, leva mer innerligt, stärka våra inre förmågor och ta stegen mot ett friare liv.

HÄR kan du beställa ett kit samt läsa mer om kristallerna.

 

TIPS: Lyssna på SOUL CARE podden och det avsnitt där jag intervjuas om nyfikenhet, andning, andlighet och vägen till insikt.