YOGAUTBILDNING 200 hr

1 november, 2023

INSPIRED LIVING
Yogalärarutbildning 200 hr  med Ulrica
KURSSTART  NOVEMBER 2024
 
 
YOGA FOR LIFE  erbjuder ett helt nytt format på en 200 hr yogautbildning där fokus ligger på att bjuda in yoga, meditation och andning för att skapa ett liv med högre livskvalitet, hälsa och mer inspiration.  Under vägledning av några av Sveriges mest rutinerade och kunniga lärare kan du etablera en klok och hållbar praktik, utvecklas som människa och komma i närmare kontakt med din inre potential. För att arbeta som yogalärare eller bara som personlig utveckling. 
 
Utbildningen löper över 8 månader i lugn takt och i ett blandat format av liveträffar, onlinemöten, videomaterial,  tydlig kursplan, handledning, reflektionsuppgifter och en retreatvecka.
 
Längtar du efter att integrera yoga, andningsträning och meditation in i ditt liv i större utsträckning? Önskar en utbildning som tar hänsyn till där du är och vad du redan kan? Har du utövat yoga en tid och vill veta mer om dess filosofi, historia samt lära dig mer om yogapraktiken?  Vill du dela yoga med andra och börja undervisa? Söker du efter en trygg och stabil utbildning med erfarna och inspirerande lärare där du får möjlighet att utveckla dig själv och dina förmågor?
Då har du kommit rätt.