Dagen började så fint med att min son pussade mig på kinden och sade “God Morgon Mamma!”. Efter frukost och påklädning bar det av till skola (skolstart) och dagis.

Väl hemma möttes jag av vår katt som inte mådde bra så det blev ett besök hos veterinären. Allt ok.
Satte mig därefter i soffan och tittade klart på ett inslag på TV som jag ska skriva om.
Och kände helt plötsligt att jag inte hade lust att vara duktig och fixa allt som jag måste fixa idag. Kände ett sånt stort motstånd. Så jag stannade upp, satte på skön musik, lade mig på soffan och andades i takt med mina pulsslag tills både puls och andning blev lugna och samföljande.

Då uppstod en stor lust att gå in på kontoret och börja röja i påsar, lådor och arkiv. Jag vet att jag måste för jag ska snart flytta ut kontoret från mitt hem och in i mitt lilla egna krypin. Har inget kontor de facto i skrivande stund men jag springer på visningar och svarar på email från personer som erbjuder plats/rum. Men jag känner på mig att mitt kontor hittar mig snart…

När jag röjer och städar så uppstår alltid en sinnesstämning där jag reflekterar över en mängd saker. Så drogs jag till minnes av min 40 års fest jag hade tillsammans med min kära barndomsvän Helene. Och alla fina gåvor jag fick, den lugna och avspända stämning vi hade och att jag vann quizzen! Jag som aldrig vinner något. Jisses vad jag blev till mig. Tror gästerna blev lite chockade av mitt glädjetjut!

Så nu gjorde jag slag i saken och bokade in två av de spa- och kroppsbehandlingar jag fick i present. Känns som en dröm och något fantastiskt att se fram emot.

Vilken dag. vilken dag.

Vardagen är faktiskt underbar.

Tack livet för alla gåvor.

Ulrica

IMG_4669.JPG