Yoga Workshop

5 juli, 2022

STRONG AND SWEET
En yogaworkshop med Ulrica Norberg

den 5 Juli 2022 på MOWE yogastudio i Eskilstuna

ANMÄLAN

ALLA NIVÅER ÄR VÄLKOMNA.

Program:
15-16.30 YOGAKLASS – OPEN to GRACE.
Detta är en klass där du kommer ut och känner dig öppen, klar och fri. Ulrica kommer att lägga tonvikt på stabilitet och mobilitet i samspråk där extra fokus läggs på rotationer och bröstöppnare vilket är en lovsång till ryggraden. Passet kulminerar i en längre avspänning, meditation och avslappning.
PAUS

16.45 -17.30 FÖRELÄSNINGVarför meditation?
Ulrica berättar om senaste forskningen kring hjärnhälsa, nervsystemets och andningens inverkan på vårt sinnestillstånd. Med en daglig inbromsning kan vi inte bara minska stress utan faktiskt bli starkare, piggare och gladare. Lär dig enkla meditationer att tillämpa i vardagen för att balansera livet och för att styrketräna dina mentala muskler.

17.45-18.45 YOGAKLASS- BODILY PARADISE.
Välkommen till en stund där vi ämnar uppbringa ökad avspänning i kroppen, sinnet och själen. Med fokus på ben, bäcken och ländrygg.
Klassen börjar med mjuk rörelse och andning, med syfte att arbeta mot återhämtning.
Vi skrider in i olika positioner som vi håller lite längre; sk. Yinyoga. Vi kliver in i kroppens filter, fascia, och via andning, placeringar av kroppen på olika sätt, hittar platser av spänning, hjälper att släppa taget och frigöra kraft och öka cirkulation och frihet i sinne. Denna klass är ett paradis för alla.

 

Ulrica kommer att ha med sig några ex av hennes böcker som du har möjlighet att köpa och få signerade. Swish eller kontant betalning. Böckerna kostar ca 200 kr styck.

VÄLKOMMEN!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::