Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Yoga Workshop Peace.pause.play

16 July @ 10:00 - 16:00

YOGA WORKSHOP PEACE.PAUSE.PLAY

Eskilstuna 16 juli
@Myjungle Lollo Stapel
Peace.Pause.Play- Heldags Yoga Workshop med Ulrica Norberg 16:e Juli 2017

PROGRAM:
10-12.30 Förmiddagsklass – SOULSTRETCHING /Align from within
Under denna flödande Vinyasaklass undersöker vi vilka möjligheter som finns under huden samt flödar igenom olika logiska tekniker för att låsa upp spänning som hämmar vår utveckling mot att komma åt vår potential som människa.
Vi arbetar klokt igenom de olika momenten med att integrera stabilitet/ mobilitet (Ha vs Tha) i rörelse och sk. Alignment (hållningsteknik).
Genom rytmiska toner, stora och djupa andetag och intelligenta och spännande rörelsesekvenser väcker vi kropp, sinne och själ och låter dem vävas samman in i en större klarhet och kraft för att hitta tända mer av vår livsgnista. Du kommer svettas, beröras, utmanas och frigöra en massa energi som lämnar dig vibrerande och lugn mot slutet av klassen. Passet kulminerar i en längre avspänning och avslappning. Skönt – skön – skönhet.

lunch

13.30-14.15 Introduktion till aspekter av återhämtning. Hjärnan, Nervsystem och mind.
14.15- 16 Yogaklass: Sweet Surrender – Moving into stillness.
Välkommen till en stund där vi ämnar uppbringa ökad avspänning i kroppen, sinnet och själen.Klassen börjar med mjuk rörelse och andning, med syfte att arbeta mot återhämtning. Vi skrider in i olika positioner som vi håller lite längre; sk. Yinyoga. Vi kliver in i kroppens filter, fascia, och via andning, placeringar av kroppen på olika sätt, hittar platser av spänning, hjälper att släppa taget och frigöra kraft och öka cirkulation och frihet i sinne. Om och om igen. Från en position till en annan. En meditation i rörelse. Klassen avslutas med meditation.

Ta hand om dig själv en stund. Re-build, re-store, re-new. Breath by breath. Beat by beat, rythm to chant, chant to expression, expression to solitude.

Pris: 750kr betalt innan 26/6 efter det 950kr. Begränsat antal platser.  Bankgiro: 130-8055 (Autocall ab) Skriv ert för/efternamn.

Anmälanlollo@myjungle.se

 

Details

Date:
16 July
Time:
10:00 - 16:00