YOGA GAMES EXCLUSIVE

oktober 30, 2020

STOCKHOLM – 30 oktober
GÖTEBORG- 31 oktober
MALMÖ- 1 november

Nu arrangerar YOGA GAMES  3 st events i Stockholm, Göteborg,  Malmö den 30 oktober- 1 november.

Vi har bjudit in två av de mest populära lärarna från senaste årens Yoga Games events, Ulrica Norberg och Michael James Wong. Nu kan du boka in dig med denna underbara duo där de kör vars en klass under en halvdag.

Ulrica Norberg, en av Sveriges absolut största yogaprofiler. Bästsäljande författare, mamma, modern nomad, yoga och meditationslärare, andningsterapeut och kreativ coach. Ulrica har gjort utforskande och vetskap till ett yrke. Hon är en kunskaps brobyggare som rör sig fritt mellan olika världar. Vetenskap och andlighet, träning och hälsa, kreativitet och filosofi. Ulrica har synts flitigt i TV4 soffan under året där hon delat tekniker från sin bok ANDAS.

Michael James Wong har de senaste åren synts flitigt på Yoga Games samt yogafestivalen runt om i världen. Michael är kreatör som med en stark röst inom yoga och meditation samt är författare och talare. Michael har skapat projekt som Just Breathe, Boys of Yoga, Sunday School Yoga. Hans yogaklasser är för alla nivåer, oftast med kreativa flow med härlig värme och humor.

Väldigt begränsat antal platser!

Alla deltagares säkerhet är enormt viktig för oss. Därför kommer dessa events att genomföras i stora lokaler så vi kan hålla avstånd till varann samt vidtar extra åtgärder. Vi följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens rekommendationer på max 50 personer. Därför säljer vi max 49 biljetter per klass.

Biljetterna är uppdelade på förmiddags eller eftermiddagsbiljetter. Båda innehåller klasser med både Ulrica och Michael.

PRIS 795 kr FM/EM

BOKA