Loading Events

« All Events

YINYOGA utbildning modul 3

11 December @ 09:00 - 13 December @ 16:30

5500kr

YINYOGA utbildning

Yinyoga ur ett individperspektiv
35 hr (modul 3)

11-13 december 2020
STOCKHOLM

Denna utbildning bygger vidare från modul 1 och 2 och fokuserar sig på djupare studier av Yinyoga. Vi tittar in på hur Yinyoga kan bli terapeutiskt samt även hur vi kan använda denna praktik medvetet på olika sätt samt hur vi kan kombinera den med annan träning. Ytterligare analyserar vi positioner och tekniker ännu mer fr djupare förståelse och bredare användningsområden som individ och lärare.  Efter kursen har du en 85 timmar registrerad utbildning.

Under tre dagar kommer du att få praktisera mycket samt ta del av spännande föreläsningar samt givande rörelseanalyser samt utforskande genom dina egna strukturer. Yinyoga är en superintressant metod som har god fruktbarhet gällande att minska spänning, smärta, stress och för att öka muskler och leders potential till divergens.

Du kommer få dyka in i djupare lärdom hur vårt nervsystem och hjärna responderar på stress och spänning samt hur vi med kloka verktyg kan må bättre genom att göra mindre. I Yinyoga håller vi positionerna längre i en väldigt lätt stretch, mer att vi vill utmana stramheter, öppna upp för bättre cirkulation kring leder och alla andra strukturer i vår kropp. Vi är ju inte bara tankar och en kropp utan så mycket mer.

Till din hjälp har du kompetenta och erfarna lärare som kan tillgodose dina behov och ge grund för ett hållbart lärande. Vår utbildning tar hänsyn till den individuella anatomin samt varje persons egna resa emot högre hälsa.

Detta är den tredje modulen av tre möjliga, där modul 1 (25 timmar) riktar in sig på grunderna i Yinyoga, ger dig en stadig egenpraktik, mycket insikt i vad denna approach på hälsoförbättring kan inbringa. Modul 2 (25 timmar) fokuserar mer på undervisning, sekvensering, Auyrveda och yin, Chakras och yin och den energiska aspekten av yoga. Efter modul 1 och 2 får du ett certifikat på 50 timmar. Om du väljer att studera vidare kan du tillfoga modul 3, som ligger på 35 timmar, som inriktar sig mer på den terapeutiska aspekten av Yinyoga samt hur vi bäst kan kombinera Yinyoga med annan träning samt andra yogaformer. Efter 85 timmar får du en så kallad Specialized teacher certifikat.

Du får ett kurskompendium på plats men vi rekommenderar att du läser boken YINYOGA av Ulrica Norberg innan. Du kan köpa boken här. Samt du kan ladda ner Ulricas ljudbok om Yinyoga samt klass här. Eller prenumerera på YOGOBE, online träning där du har flera klasser där Ulrica undervisar Yinyoga. Om du vill testa Yinyoga på Yogobe, kan du uppge koden ULRICA och få två veckor gratis.

I DENNA MODUL INGÅR HEMUPPGIFTER för att erhålla certifiering.

DATUM och TID: 
11-13 december 2020
fredag och lördag  9-16.30
söndag 8.30-15.30

PLATS: 
Yoga Shakti, Stockholm

PRIS: 
5700 sek (Early bird pris 5500 om du anmäler dig innan 1 oktober 2020)

LÄRARE:
Hillevi Borga
Ulrica Norberg

Details

Start:
11 December @ 09:00
End:
13 December @ 16:30
Cost:
5500kr
Event Categories:
, , ,

Venue

Yoga Shakti Högbergsgatan 30A
Högbergsgatan 30A
Stockholm, Sweden
+ Google Map
Website:
www.yogashakti.se

Tickets

39 available
YIN 3 Ealry Bird5,500.00kr

Please fill in all required fields