Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

YINYOGA utbildning modul 1

24 January @ 09:00 - 26 January @ 16:30

5700kr – 14500kr

YINYOGA utbildning

Yinyoga ur ett individperspektiv
25 hr *(modul 1)

24-26 januari 2020
STOCKHOLM

Registrera dig nedan

Denna utbildning är för dig som är intresserad av att fördjupa dig i yinyoga, denna approach på yoga och dess filosofi, myofascial anatomi, om hur vi kan arbeta oss genom spänningsstråk och frigöra cirkulation, potential och kraft i sinne och kropp.

Under tre dagar kommer du att få praktisera mycket samt ta del av spännande föreläsningar samt givande rörelseanalyser samt utforskande genom dina egna strukturer. Yinyoga är en superintressant metod som har god fruktbarhet gällande att minska spänning, smärta, stress och för att öka muskler och leders potential till divergens.

Du kommer få dyka in i djupare lärdom hur vårt nervsystem och hjärna responderar på stress och spänning samt hur vi med kloka verktyg kan må bättre genom att göra mindre. I Yinyoga håller vi positionerna längre i en väldigt lätt stretch, mer att vi vill utmana stramheter, öppna upp för bättre cirkulation kring leder och alla andra strukturer i vår kropp. Vi är ju inte bara tankar och en kropp utan så mycket mer.

Till din hjälp har du kompetenta och erfarna lärare som kan tillgodose dina behov och ge grund för ett hållbart lärande. Vår utbildning tar hänsyn till den individuella anatomin samt varje persons egna resa emot högre hälsa.

Detta är den första modulen av tre möjliga, där modul 1 (25 timmar) riktar in sig på grunderna i Yinyoga, ger dig en stadig egenpraktik, mycket insikt i vad denna approach på hälsoförbättring kan inbringa. Modul 2 (25 timmar) fokuserar mer på undervisning, sekvensering, Auyrveda och yin, Chakras och yin och den energiska aspekten av yoga. Efter modul 1 och 2 får du ett certifikat på 50 timmar. Om du väljer att studera vidare kan du tillfoga modul 3, som ligger på 35 timmar, som inriktar sig mer på den terapeutiska aspekten av Yinyoga samt hur vi bäst kan kombinera Yinyoga med annan träning samt andra yogaformer. Efter 85 timmar får du en så kallad Specialized teacher certifikat.

Du får ett kurskompendium på plats men vi rekommenderar att du läser boken YINYOGA av Ulrica Norberg innan. Du kan köpa boken här. Samt du kan ladda ner Ulricas ljudbok om Yinyoga samt klass här. Eller prenumerera på YOGOBE, online träning där du har flera klasser där Ulrica undervisar Yinyoga. Om du vill testa Yinyoga på Yogobe, kan du uppge koden ULRICA och få två veckor gratis.

*Denna utbildning är continuing education grundande om du är en YA certifierad lärare. Det är 21 timmar contact hours och 4 timmar non-contact hours. 

DATUM och TID: 
24-26 januari 2020
fredag 9-16.30
lördag  8.30-17
söndag 8.30-15.30

PLATS: 
Yoga Shakti, Högbergsgatan 30 A, Stockholm

PRIS MODUL 1: 
5700 sek

PAKETPRIS modul 1 och 2: 10000 sek (du sparar 1400 sek)
PAKETPRIS modul 1-3: 14500 sek ( du sparar 2600 sek)

Betalning nedan

LÄRARE:
Hillevi Borga
Lotta Norberg
Malin Svanholm

Details

Start:
24 January @ 09:00
End:
26 January @ 16:30
Cost:
5700kr – 14500kr
Event Categories:
, , , ,
Event Tags:
,

Venue

Yoga Shakti Högbergsgatan 30A
Högbergsgatan 30A
Stockholm, Sweden
+ Google Map
Website:
www.yogashakti.se
Tickets are not available as this event has passed.