YIN & RESTORE Workshop

20 oktober, 2023

YIN & RESTORE
En workshop om avspänning och återhämtning. 

Hur vi med hjälp av en anpassad yinpraktik i kombination med restorativeyoga, kan hjälpa kropp, sinne och själ till ökad avspännning och återhämtning.

Denna workshop innebär en två timmar lång praktik, följt av en kort rast och genomgång av praktiken. Du får här möjligheten att få än mer mer kunskap om vår kropps myofasciala strukturer och hur de påverkar delar av vårt medvetande och kroppen. Även hur våra kroppsliga strukturer påverkas på olika sätt genom HUR vi placerar oss i positionerna, SÄTTET vi avlastar leder, PÅ VILKET SÄTT vi andas och VART vi riktar andetaget och uppmärksamheten när vi väl är i positionen. Dessa komponenter har stor betyplacering, avlastning, andning, fokus mm.

FÖR VEM?
Du som önskar lära mer om återhämtning och avspänning och få en lång skön praktik.

OBS!
Du kan även ta workshop under helgen med Ulrica och Hillevi Borga.
Se HÄR.

DATUM: 20 oktober 2023

TID: Fredag 15-18

PLATS: Stockholm (Högbergsgatan 30A) + ONLINE via ZOOM

PRIS:  5500 sek inkl moms

Vilka props behöver jag när jag praktiserar på egen hand?
Matta, 1 bolster, 1-2 filtar, 1 strap, 2 klossar och en ögonkudde.

OM LÄRAREN:

Yogiraj Ulrica Norberg var en av de första att ta in Yinyoga i Skandiavien i början av 2000-talet och hennes bok YINYOGA(som hon skrev på engelska) blev en bästsäljare i USA när den kom ut 2013. Ulrica väver samman sin egen lågna erfarenhet av praktiken med hennes utbildningserfarenhet både från yoga, energimedicin och lång akademisk utbildning. Hon representerar en mer individanpassad yinpraktik, där det handlar om att utgå från förutsättningar i stunden med syfte att skapa större funkntionalitet i kropp, sinne och själ. Inte om att hänga i ligament eller stretcha sönder vävnader. Yin har sedan dess start inom Raj asana traditionen handlat mer om spänningar, hur vi kan hjälpa muskler att slappna av samt om att lära sig arbeta mer inkännande, intuitivt och avspännande.

VARMT VÄLKOMMEN!