WORKSHOP MALMÖ

12 december, 2021

ENERGIZE & SMARTEN UP YOUR FLOW

WORKSHOP med Ulrica Norberg

Datum: 12 december på Yoga Kendra

Tid: 12:00-14.30

Pris: 250 kr

BOKA/ANMÄLAN

 

 

Ulrica bjuder oss på en Masterclass där kraft och närvaro får stå i fokus. Om hur vi kan skapa en större effekt av vår yoga gällande att ta oss till ökad fokus, styrka, närvaro och balans. Både på och utanför mattan. Att varje andetag får spela roll att varje rörelse får ett konkret värde och att praktiken får tjäna ett livsstilshöjande syfte.

Träd in på mattan för ett ögonblick där Ulrica guidar dig in i en klass som fokuserar på förmågan att kunna inspirera sig själv genom att släppa på det som begränsar. Allt ifrån kroppsliga spänningar, muskler som inte vill jobba och kraft som ligger och väntar på att få komma fram, till att upptäcka att du har mer inuti dig än utanpå. Vi flödar igenom sekvenser som ämnar arbeta upp mobilitet och stabilitet i ryggraden, i andetaget och i sinnet.
Passet avslutas med Yoga Nidra; en liggande meditation.

Då Ulrica även är en författare så har hon med sig några av hennes senaste böcker till försäljning. Swish eller kontant betalning.

Varmt välkommen!

BIO Ulrica Norberg

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder, mänsklighet och individualitet och brinner för att se människor växa.

Förutom att undervisa i Yoga, andning och meditation till individer och grupper, arbetar Ulrica arbetar som kreativ konsult, föreläsare och författare och har skrivit över ett dussin böcker om hälsa och välmående. Hon har en magisterexamen i film, kommunikation och journalistisk samt utbildat sig inom medicin, hälsa och träning. Ulrica upptäckte meditation och yoga i USA under tidiga tonåren och har sedan dess fördjupat sitt intresse genom utbildningar och resor världen över. Hon är initierad till den ärofyllda titeln Yogiraj; Yogamästare som bara ärats 9 västerlänningar innan henne. Ulrica har spelat en viktig roll för yogans utveckling i Europa från 90-talet, och var en av de första i Europa att undervisa Poweryoga och Yinyoga samt erbjuda Personlig träning i yoga/skräddarsy yoga för individer. Hon räknas som en av Skandinaviens främsta pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat hundratals yogalärare i världen.

Nyfiken, modig, öppensinnad, rutinerad, intelligent, varm och generös är några av de ord man ofta hör beskriva Ulrica samt många uppskattar hennes entuasmerande, inspirerande och tydliga sätt att undervisa.

Web:

www.ulricanorberg.se
instagram: ulricanorberg