Vandring i ÅRE

11 augusti, 2021

Följ med Maria Söderholm och Ulrica Norberg i sommar igen på vandringsäventyr i Södra Årefjällen med innehåll av gudomlig vandring, andningsträning, meditation och yoga samlat under begreppet ”Hikefulness”. Vi bor på mysiga Hotell Åre Fjällsätra som bara ligger några hundra meter från Undersåker tågstation.

Datum: 11-15 Augusti 2021
Plats: Södra Årefjällen, Jämtland
Boende: Fjällsätra Hotell
Arrangör: Inshape Travel

BOKA PLATS och läs mer

Tillsammans med den erfarna vandringsguiden och kloka gruppledaren Maria Söderholm och vandraren/yogaläraren/författaren Ulrica Norberg har vi satt ihop en skön långhelg i naturens tecken. Maria och Ulrica kommer vara dina gruppledare under dagarna. Båda är rutinerade gällande att hålla och organisera hälsovandringar i Skandinavien och på olika platser runtom i världen. Dessutom tar vi tillfället i akt och lär oss mer om den lokala faunan och floran genom vår lokala guide som tar oss med till smultronställena och visar vad miljön har att erbjuda. Fokus ligger på god vandring, näringsrik mat, avkoppling, frisk luft, meditation och mindfulness i naturen, inspirerande föreläsningar och att få vara ett med naturen.

Under vandringen kommer vi varje dag stanna för yoga och/eller meditation på en passande plats beroende på väder, vind och naturens skiftande förutsättningar. Beroende på hur dagen har sett ut, hur fysisk den varit etc , kan det någon dag även bli yoga efter att vi är tillbaka från vandringen.

Varmt välkommen!