Loading Events

« All Events

SLOW SUNDAY – Endags retreat med Ulrica och Katrin

29 September @ 09:30 - 16:30

2490kr

SLOW SUNDAY RETREAT
29 September 2019

med Katrin Sandberg och Ulrica Norberg

 S I M P L I F Y  your Mantra.
On ways to make your mind more at ease. To step into clarity, vision and Self Power.


Detta är en dag för dig som längtar efter att komma närmre din inre kärna. Den här workshopen är för dig som önskar ”peace of mind” – mentalt, emotionellt och fysiologiskt. Den är för dig som längtar efter en mer hållbar riktning, efter att få vara dig själv – att hitta ro och balans. Men även att få utforska sätt att hitta din kraft, ditt uttryck och en klarare intention framåt i linje med den du är och inte den du blivit. För det är när det slår an i en som människa som man kan hitta sin inre glöd, passion och potential.

Under dagen övar vi oss i att bli mer avskalade men samtidigt tusen gånger starkare. I varandet är vi sanna, i det sanna ligger den riktiga kraften.

Många av oss behöver skala av, förenkla och förädla vår riktning och slipa på vårt fokus. Det är inte alltför sällan som vi hamnar bakom olika fasader, vad vi tror vi borde göra, vilka vi tror att vi är samt bakom vad vi tror andra förväntar sig av oss. Vår inre potential ligger inne i vår kärna, inte i våra sinnen.

Hur arbetar man emot det som faktiskt bär frukt och som även skänker inspiration och livskraft i vardagen?

Katrin och Ulrica delar med sig av sina erfarenheter av att coacha individer, grupper och företag att skapa tydligare dialog, både med sig själv och andra, mer kreativa flöden i privat och arbetsliv samt hur man via olika tekniker mejslar fram en tydligare bild av det som skapar resonans inom en individ. Ulrica och Katrin kommer att bistå med massor av inspiration, spännande tekniker och god coach hjälp för att du ska kunna navigera fram till kärnvärdena i ditt varande där du kan få in mer mindfulness, lätthet och glädje in i ditt liv.

Här möts storybuildning/storytellning och reflektion, andningsövningar, meditation och medveten närvaro i ett unikt mixkoncept, framtaget av två av Sveriges mest intressanta kreativa coacher.

Storycoachen, kommunikatören och författaren Katrin Sandberg brinner för inspirera människor och företag till att vara Story Strong – det vill säga autentiska, sanna, grundade, inkännande, empatiska och energifulla. När du lever och agerar utifrån din inre och sanna story, så pratar du om dig själv, dina passioner och erbjudanden med en helt ny energi. Din alldeles egen!
Katrin har utvecklat Storymetoden och har coachat hundratals med detta verktyg. Hon är också författare till den fantastiska boken Hitta din sanna Story.

Med fokus på marknadsföring och kommunikation har Katrin alltid nyfiket letat sig till start up företag inom nya branscher. 2004 grundade hon 4good, Sveriges största inspirationsnätverk med några likasinnade. Här var hon delägare och creative director i åtta år. 2012 gick hon vidare och skapade metoden och tjänsten Storycoaching. Idag hjälper hon människor och företag till att bli Story Strong.

Yogaläraren, författaren och kreativa inspiratören Ulrica Norberg är passionerat intresserad av berättelser, bilder och individualitet och brinner för att se människor växa. För att hitta sin passion och potential, behöver man gå inåt och skala av det man tror sig vara och måste utge sig för att vara. Detta med hjälp av rörelse, stillhet, reflektion och skapande.

Ulrica är dramatiker, föreläsare och författare och har skrivit ett dussin böcker om hälsa och välmående. Med hela världen som arbetsfält, reser hon runt och utbildar och inspirerar via olika workshops, events och retreats samt har ett finger med i spelet i flera kreativa projekt inom reklam, böcker och film. Hon är en av Skandinaviens pionjärer inom yoga och meditation och har utbildat över 600 yogalärare i världen. Ulrica har sedan 2002 skrivit 14 böcker varav 7 har översatts till flera språk. Hennes sista bok ANDAS- Livet händer mellan två andetag kom ut i augusti 2018 och har redan tryckts upp i 4 omgångar.

KURSPLATS: M1, Mariatorget 1C
TID:
9.30-16.30. Lunch 12-13

PRIS
: 2490 kr inkl moms

I priset ingår fika. Lunch äter vi själva. Du kan ta med egen lunch eller njuta av något av de många härliga matställena runt Mariatorget.

Varmt välkommen till denna Sköna Söndag!

Kram
Ulrica och Katrin

Details

Date:
29 September
Time:
09:30 - 16:30
Cost:
2490kr
Event Categories:
, , , , ,
Event Tags:
, , , , , , , , , , , ,

Venue

Mariatorget
Mariatorget 1C
Stockholm,
+ Google Map
Phone:
0708-470427

Tickets

25 available
SKÖNA SÖNDAG2,490.00kr

Please fill in all required fields