Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sankalpa Workshop

13 January @ 12:15 - 14:00

Sätt intentionen för 2018!

SANKALPA MEDITATION

den 14 januari kl 12.15-14
med Ulrica Norberg På Altromondo Yoga Studio, Grev Turegatan, Stockholm

Under denna yogaklass kommer Ulrica, leda dig igenom en unik och djup meditationsövning med syfte att upptäcka din egen Sankalpa (ett årlig intention/fokus) för 2018.

I denna meditationsklass leder Ulrica dig genom premeditativa yogasekvenser som skapar ökad närvaro i kroppen. I dessa yogasekvenser integrerar vi olika fokuserings och koncentrationstekniker som har som syfte att öka ett inre lugn och skarpare närvaro. När du kommit in i kroppen, sätter vi oss bekvämt och tar en stunds andningsträning för att leda bort spänning ur andetaget och sinnet och lugna ner nervsystemet och hjärnan.

Därefter följer en vägledd meditation för att hitta och för att sedan plantera din Sankalpa in i din kropp, själ och sinne så du under resten av året så startar du varje dag med att manifestera denna intention in i ditt liv. Devisen ”what you feed will grow” lyder här.

Om Sankalpa Meditation:
Yogatraditionen erbjuder en särskild form och en meditations formel för att få fram tydliga riktningar att anlägga arbete för att förverkliga mål, drömmar och medvetenhet- utan att be dig att ändra vem du är.
Sankalpa betyder ”att lösa upp” på sanskrit och det vi fokuserar på att lösa upp är hinder. Ju klarare intention och målbild man har, desto mindre störning av oklara tankar i form av för många riktningar och destruktiva känslolägen.
Sankalpan ligger inom oss, inuti närvaron, i stillheten. Och när vi blåst bort molnen från vår inre himmel, först då kan vi uppfatta vår sankalpa. Den framställer sig ofta som en bild, en färg, ett objekt eller ett ord.

Klassen kommer att ge dig verktyg för att uppnå ditt nya års resolutioner inom alla aspekter av ditt liv: personligt, professionellt, emotionellt och andligt.

Plats: Altromondo Yoga
Datum och tid: 13 januari 2018 kl 12.15-14.00
Kostnad: 350 kr

Registrering: Först till kvarn…

till info@altromondoyoga.se

Venue

Altromondoyoga
Grev Turegatan 18
Stockholm,
+ Google Map