RETREAT Portugal

15 maj, 2021

THE SLOW PRACTICE RETREAT

Återhämta och boosta dina system

15-22 maj, 2021

Följ med yogamaster Ulrica Norberg och Hillevi Borga, fysioterapeut och yogalärare, till vackra Portugal. Närmare bestämt till södra Algarvekusten.
En ljuvlig vecka väntar med fokus på metoder som stärker kroppen inifrån och ut, bygger mentala muskler, vårdar koncentration, stärker fokus och möjligheterna att slappna av och vara närvarande.

Resiliens står som tema för veckan. Förmågan att balansera, hitta motståndskraft och inre styrka. Mentalt som fysiskt. Detta retreatprogram är verkligen unikt, det finns inget som det här någon annanstans.

Ulricas och Hillevi återvänder för andra gången till Monte Velho Retreat Centre nära Algarveusten. Denna pärla ligger på en kulle ett par kilometer från havet där du blickar ut över ett ljuvligt landskap och ett hav som erbjuder fantastiska surfvågor. Byggnaderna är oerhört vackra och skulle likväl passa till konstgalleri eller liknande.

Här bor du mitt i naturen. Den omfamnar platsen och ligger som en stöttande närvaro. Grodor kväker, stjärnorna blinkar på den mörka himlen, fantastisk utsikt över kullar och solnedgångar, skogar av barrträd. Här finns stigar och småvägar som väntar på att utforskas till fots eller med cykel och en badbar sjö, här finns gott om möjligheter till naturupplevelser. Miljön är optimal för ändamålet, och all mat är organiskt vegetarisk. Gården ligger ca 10 minuter med bil från stranden.

Din yogainstruktör Ulrica Norberg är en av Sveriges mest välkända och välrenommerade. Hennes medlärare Hillevi Borga är fysioterapist och välutbildad yogalärare. Med Ulricas och Hillevis individuella syn på yoga kommer du att lära dig att anpassa din yogapraktik till dina personliga behov – oberoende om du vill utveckla dig, är en nybörjare eller en avancerad yogautövare.

 

Även icke-yogande vän/partner är välkommen (2000 kr rabatt). Möjligt att på plats boka vågsurfing, kite-surfing, hyra cykel, vandra med mera.