PAUSA SMART

11 december, 2021

PAUSA SMART RETREAT
på ASIA SPA, Varberg

Återhämtning & Aktiv vila
den 11 december med Ulrica Norberg & Hillevi Borga

Är du intresserad av att lära dig mer om återhämtning? Om hur du vilotränar, hur du tar kloka powerpauser samt lära dig mer om varför återhämtning är så läkande samt uppbyggande för sinne, kropp och själ?

Tillsammans med Ulrica Norberg och Hillevi Borga, som tillsammans har lång och gedigen erfarenhet av återhämtningsträning, kommer du att få en dags avkoppling och nödvändig vila på Asia Spa.
Njut av spa, ät gott, njut av att bara få vara en stund och inspireras av en mängd kunskap denna duo kommer att bjuda på.

Att vila, sova, ha tråkigt, ta pauser och aktivera oss på andra sätt än de invanda och som ger energi snarare än tar, är alla former av återhämtning. Daglig återhämtning är en nyckelfaktor för att vi ska må bra, kunna prestera och ha ett meningsfullt liv.  Återhämtning innebär att återta ett center där vi kan knyta an sinnena och återfå ett fokus. Stänga av all stimuli en stund och träna sinnet på att stanna upp. Så vi kan se, höra, känna, smaka och lukta med större uppmärksamhet. Återhämtning sporrar våra sinnen, sjuder in liv och energi och återknyter oss till ökad uppmärksamhet, klarhet och kraft.

Flertalet studier visar att aktiv återhämtning även påverkar din muskelkraft, innovationsförmåga, kreativitet, fokus och förmåga att reflektera smartare. Inte minst kommer det göra dig till en lyckligare människa.

Ulrica har med sig exemplar av sin senaste bok ÅTERHÄMTNING som du kan köpa för 120 kr och som hon gärna signerar.  Du kommer att få höra henne och Hillevi prata om senaste forskningen i ämnet.

 


PROGRAM 11 DECEMBER:

09.30–12.00 Workshop om fysisk återhämtning – en stunds teori inleder denna session som sedan mynnar ut i en lång härlig yogaklass med yin, restorative och djupavslappning.

Ca kl. 10.30 Fika

12.00–14.00 Lunch och break

14.00–17.00 Workshop om mental återhämtning – en härlig eftermiddag full med matnyttigheter gällande mental och själslig återhämtning. Teori varvad med sköna stunder av återhämtning och avspänning.

Ca kl. 15.30 Fika

BOKA DIG