Meditationsretreat

7 oktober, 2022

MEDITATIONSHELG
med Ulrica
Den 7-9 oktober på Villa Baro i Östergötland

BOKA/LÄS MER
ENDAST 3 PLATSER KVAR!

Meditation, reflektion, mental och fysisk återhämtningsträning och själsligt välbefinnande. Ledord för denna helg.

I en vacker miljö på en unik plats i Östergötland, närmare bestämt i pittoreska Åtvidaberg.

Här finner du Villa Baro som har anor från 1700 talet och har tjänat som storgods, trädgårdsmästarskola, golfhotell och rekreationsplats för adel, design- och trädgårdsintresserade, jakt/fiske entusiaster och för de som är intresserade av mat och vin.


Villa Baro har under 2020 byggts om om renoverats till ett härligt avspänt paradis för återhämtning och njutning. Här har du närheten till vatten, skog och lugn i en vacker miljö med milsvida vandringsspår runt knuten, vattendrag att bada i och vackra omgivningar att inspireras av.
Se här för fler bilder.

Yogamaster Ulrica Norberg leder detta retreat och kommer att bjuda på mångfacetterad meditationspraktik, återhämtningsträning (restorative och yinyoga), andningspraktik, föreläsningar och teknikträning.

Hon har erfarenhet av flertalet meditationsstilar och hon följer devisen att meditation är ett sätt att koppla upp sig på och föra samman sinnena med syfte att nå större klarhet, fokus och medvetande. För ökad närvaro i livet. Vill du utvecklas i din meditation och andningspraktik och önskar träna på avkoppling, avspänning och avslappning, är detta definitivt en retreat för dig.

Är du yogalärare och önskar mer pedagogiska tips erbjuder Ulrica även teknikträning för de som önskar mer (det tillkommer en extra avgift på 1500 kr för detta).

Meddela oss vid anmälan om du önskar lägga till detta.

 

 

UPPLÄGG:
Morgonpraktik kl 7-9
Eftermiddagspraktik  kl 16-18
Utöver detta erbjuder Ulrica även möjligheten att följa med ut i skog och mark för kortare vandring samt extra teknikträning för de som önskar lite mer att bita i.

PRIS:
EARLY BIRD! Boka senast 1 augusti och betala 7000 kr pp i dubbelrum. 

Ordinarie pris: 7500 kr per person del i  dubbelrum
enkelrumstillägg 300 kr per dag

I paketet ingår
  • 2 övernattningar
  • 2 middagar
  • 3 luncher
  • 2 frukostar
  • 8 meditationssessioner plus teknikträning/föreläsning
  • Egen tid för aktivitet och reflektion

VÄLKOMMEN!