LIVESTREAM YOGAFESTIVAL

16 april, 2021

16-18 April 2021

YOGAGAMES presenterar nu stolt sitt första riktigt stora online event, Live Stream Festival.
Live Stream betyder att alla klasser sänds Live hem till dig. Inget spelas in eller kan tas del av senare. Du väljer vilken ”sal” du går in i när flera klasser går samtidigt. Precis som på YG stora fysiska events. Klasser kan inte förbokas utan väljs när de startar.

Detta är det största Live streamade yogaevent som gjorts i Skandinavien, du vill inte missa det! 

Eventet sänds från en studio i Göteborg men alla lärare sänder sina klasser därifrån de bor. Vi kommer besöka Mexiko, USA, Tyskland, England och Frankrike.

Jag har äran att åter gästa Yoga Games och jag undervisar på fredagen den 16 April

SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND kl 15.30- 16.45
Kliv upp på mattan följ med mig på ett upplevelse. Genom sköna asanasekvenser i takt med andningen leds du dig igenom en klass där vi arbetar med att integrera  inspiration till varje cell i kropp och själ.
Vi tar oss genom kroppen, steg för steg för att manifestera kraft och energi, odla kloka avsikter och soliditet i kropp och tanke. Så vi kan skina starkare som de diamanter vi alla är.

SOULTRAIN kl 17-18
Detta är en klass där vi rör oss meditativt för att ansluta till fokus och koncentration. Vi andas och låter ögonblicket få träda fram så vi kan väva samman kropp, sinne och själ. Soultrain är en svängigt mjuk-skön klass.

Anmäl dig och få lite rabatt med koden ULRICA.

Ses på mattorna.
VÄLKOMMEN!