HIKE LOFOTEN

13 september, 2023

HIKEFULNESS RETREAT
Hiking & Yogaretreat
in LOFOTEN, Norway

13-17 september 2023

Med Ulrica Norberg och Maria Söderholm i samarbete med INSHAPE travel

BOKA

Norr om polcirkeln, bland spektakulära höga karga berg som reser sig direkt från havet, ligger Lofotenöarna som ett pärlband i havet. Fiskare, upptäcktsresande, klättrare, poeter, författare och målare har dragits till dessa avlägsna öar i århundraden för deras rika naturresurser, vilda skönhet, oförstörda djurliv och unika kustkultur och historia.

Att vandra i Lofoten, Norge är en naturupplevelse utöver det vanliga. Dramatiska berg, fjordar, långa vita sandstränder, havet och dess olika färgnyanser, det rika djurlivet, de pittoreska fiskebyarna och inte minst lugnet, ger dig fantastiska upplevelser av en sagolik natur när den är som allra bäst!

Välkommen till vårt HIKEFULNESS retreat i Lofoten tillsammans med vandringsledarna Maria Söderholm och Ulrica Norberg som kommer att guida dig under vad som kommer att bli en oförglömlig resa. Ulrica som även är en högt erkänd yogalärare, kommer att erbjuda dig möjligheten till skön återhämtande yoga på eftermiddagarna. Fokus på denna resa går i naturens och hälsans tecken.

Dagarna ägnar vi åt utomhus, på vandringslederna tillsammans med en lokal guide som tar oss med på vandring i hisnande omgivningar. Att vandra är kanske det bästa sättet att uppleva Lofoten på då vi kommer riktigt nära naturen och får njuta av allt den har att erbjuda. En ytterligare highlight i programmet är en båtutflykt där vi får uppleva det vilda naturlivet längs Lofotens magiska skärgård.

Lofotens klimat är mildare än andra delar av världen på samma breddgrad, tack vare Golfströmmen. Redan från september kan man se norrsken.

Vi bor bra på ett centralt basecamp mitt i Lofoten där vi äter och sover skönt, praktiserar yoga och nyttjar bastu och möjligheten att bada i havet.

INTRESSEAD? 

För mer information/BOKA