Föreläsning

27 november, 2020

BURN BRIGHT – NOT OUT

den 27 november på Studio Yoga nu i Landskrona
kl 17.30-18.45

Välkommen till en stund där jag delar med mig av mina erfarenheter, kunskaper och insikter jag förvärvat under samt de år efter jag tog mig ur en utmattningsdepression. Hur jag under många år riktade min energi fel och hur det utarmade mig psykiskt, fysiskt och själsligt.

Många säger att man ska ”tillbaka” under en stressrehabilitering. Jag anser att det är missvisande. Du vill inte tillbaka till den frekvensen som orsakade utmattningen från första början. Vi människor behöver stundtals hjälp med att hitta hållbara sätt att samarbeta MED livet och inte leva livet som en checklista. Utan navigera framåt där du kan använda sinnet och själen istället för att vara driven av föreställningar och förväntningar ifrån tomma håll.

Under denna föreläsning kommer jag dela med mig av vad som gjort skillnad, hur andlig visdom tillika modern forskning samt ändamålsanpassad fysisk och psykisk träning kan hjälpa oss att använda utmattning till vår fördel och titta på olika sätt att återhämta och stärka oss.

Jag ser många yogalärare och personer som arbetar med människor stupar en efter en för den inre idealisten vill så väl och man vill förändra.
Dock lever vi i en ny tid där vi behöver träna på att skapa distans och hitta stunder av återhämtning; av nolltid för att samla ihop alla intryck och göra något klokt av det. Samt hitta ett sätt att träna upp oss fysiskt för livet – inte bara för stunden.

ALLA är välkomna.

BOKA PLATS